torek, 25. junij 2013

Spectrum Noir

Pozdravljeni!

Hello!

Končno sem dobila markerje. To so Spectrum Noir! Kakšen velik nasmešek sem imela, ko sem nepričakovano dobila vrečko Rayher! :D
Dobila sem: darks set.

Flomastri Spectrum Noir , set 24

Takoj sem začela z njimi barvati. Ugotovila sem, da če želim pobarvati slike do konca, potrebujem tudi svetlejše barve. Tako sem se odpravila v trgovino in kupila dodatni set: pastels set.

Flomastri Spectrum Noir , set 24

Zdaj lahko pobarvam celotno sliko. Vendar ugotavljam, da včasih sem še zmeraj omejena glede barv. Hočem reči, da ti flomastri so zelo prefinjeno postavljeni v različne pakete. Kljub temu, da imam 48 markerjev, še vedno ne morem pobarvati slike v kateri koli barvi (npr. da bi hotela senčiti  rdečo - iz dveh setov imam dejansko samo en rdeč marker) In še katere druge barve bi se našle, ki mi primanjkujejo ali pa dejansko jih sploh nimam.

I note that sometimes I'm still limited in colors. I want to say that these markers are very planned about packing. In fact that I have 48 markers, I still can't paint a picture of any color I wont.

If I draw a line: Markers are packaged in a way that you must buy a lot of them (it's meant about sets).

Če potegnem črto: markerji so pakirani tako, da moraš obvezno kupiti več različnih setov.

Drugače sem pa navdušena nad njimi! Zanimivo je to, da alkohol mora izhlapeti iz slike in šele kasneje dobiš res tisto pravo sliko. :)

Otherwise, I'm very excited about them! It's interestind that the alcohol must evaporated out of the picture and only later you get true picture. :)

And this is a picute how a colored Tilda.

In za na konec še moja pobarvana slika.

 
Skin: FS1, FS4, FS9 and for cheeks FS8
Hair: GB11, GB9, EB3
Red: DR6
Grey: GG3, GG4, GG5
Tree: JG3, JG4
 
Have a nice day!

3 komentarji:

 1. Zelo lepa je,
  veliko lepih trenutkov in ustvarjanja s tvojimi novimi markerji
  lp Tamara

  OdgovoriIzbriši
 2. To je pa ena izmed redkih stvari, ki ni v moji delavnici. Ravno zaradi tega, ker premalo barvam in baje (ne vem ali je res - sem slišala), da se flomastri radi izsušijo, če se jih ne uporablja. So pa sakramensko dragi, če hočeš imeti celotno paleto.Slika pride pa čudovita z njimi, tako da verjamem, da boš uživala v barvanju. čao

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Na dolgi rok bom videla kako se bodo obdržali..;)Vsekakor pa bom napisala na blog, če se mi bodo izsušili. ;)

   Glede mojega barvanja pa se zavedam, da se še naprej moram držati pregovora: vaja dela mojstra.

   Izbriši